Om os

Erfaren VVS-installatør

Søger du en professionel og erfaren VVS-installatør? Så er KJ VVS en fornuftig samarbejdspartner. Vi har over 25 års erfaring som selvstændig – og leverer i dag VVS-arbejde til såvel private boligejere som erhvervsvirksomheder.

Hvad enten I behøver hjælp til traditionelt VVS-arbejde eller et større, mere kompliceret projekt, står vi til rådighed. Det er vores unikke opgave at imødekomme jeres ønsker og forventninger til arbejdet – og vi går derfor aldrig på kompromis med materialer eller udstyr.

Din lokale VVS-mand

Som din lokale VVS-mand i bl.a. Galten, Skovby, Sabro, Låsby, Harlev, Sorring og Hammel har vi stor fokus på dialogen mellem kunde og virksomhed. Det er i vores øjne forudsætningen for et godt resultat, som begge parter er tilfredse med.

Hos KJ VVS har vi fokus på detaljerne og går meget nøje frem med arbejdet. En opgave er aldrig afsluttet, før vi selv er tilfredse med resultatet – også selv om det kræver en time ekstra.

Kvalitet frem for alt.

Vores historie

Siden dag 1 har vi haft meget at lave i KJ VVS. Virksomheden drives i dag af indehaver Kim Just Mikkelsen, der for over 25 år siden også startede firmaet. Gennem tiden har vi udvidet vores kompetencer – og tilbyder i dag ikke kun vores service ved traditionelle VVS-opgaver, men også som underentreprenør på større projekter.

Vi har været med i byggeriet af mange store huse og industrihaller. Og vi har i dag et bredt netværk af kompetente og veluddannede håndværkere, når I har brug for hjælp til f.eks. hovedentreprisen.

Kontakt os i dag

Søger I en troværdig samarbejdspartner til jeres næste VVS-opgave? Så ser vi i KJ VVS frem til at høre fra jer.

Vi kan kontaktes på tlf. 40 34 93 35.