Gasinstallationer og -service

Gasinstallationer i huse og byggeri

Overvejer I at få udskiftet jeres gasfyr eller få indlagt gas? Eller er I usikre på, om gasmåleren fungerer – eller om jeres gasinstallationer er for gamle? Hos KJ VVS udfører vi alt inden for varmeinstallationer og varmestyring, bl.a. installering og vedligeholdelse ved enhver opgave inden for gasinstallation- og service.

Vi har i mange år udført gasinstallationer af f.eks. komfurer i private hustande. Herudover sørger vi for, at I får optimal udnyttelse af jeres gasforbrug ved korrekt regulering af jeres gasfyr og varmeregulering.

Vores professionelle gasservice er altid sigtet mod den enkelte kunde, hvad enten det drejer sig om installation af nyt gas eller vedligeholdelse af gammelt.

Gasservice i høj kvalitet

Hos KJ VVS leverer vi gasservice i høj kvalitet. Vi giver jer bl.a. en grundig instruktion i at betjene installationen og de tilsluttede apparater – ligesom det er vores ansvar at anmelde alle nye installationer og ændringer til gasselskabet samt udføre dem sikkert og i overensstemmelse med gasreglementet.

Kort fortalt – vi tåger hånd om opgaven.

Kontakt os i dag

Skal I have indlagt gas? Eller er der problemer med jeres nuværende installation? Så ser KJ VVS frem til at høre fra jer. Vi er jeres lokale VVS-installatør i bl.a. Galten, Sjelle, Herskind, Skjørring, Skovby, Sabro, Låsby, Hammel og Sorring.

Kontakt os i dag på tlf. 40 34 93 35.