K.J. VVS logo

VVS Arbejde

VVS arbejde i Galten, Låsby, Harlev, Sabro og Hammel

VVS arbejde i Galten, Låsby, Harlev, Sabro og Hammel

VVS-installatør på badeværelser

Skal I have nyt badeværelse? Eller skal det gamle renoveres? Hos KJ VVS tilbyder vi kompetent og kvalitetsbevist arbejde. Hvad enten du som privat eller erhverv har brug for hjælp, står vi til rådighed i Låsby, Harlev, Sabro, Hammel og Skovby.

Vi har mange års erfaring med renovering og nybyg af badeværelser. Det kan både dreje sig om mindre reparationer, som f.eks. udskiftning af håndvask og andet armatur, eller installation af vand og varme – i begge tilfælde har vi en professionel tilgang til arbejdet.

Vi sætter stor pris på kvaliteten. Det er gennemgående for vores VVS-service, at resultatet skal være i top – også når det gælder badeværelser. Vi arbejder bl.a. med det danske armatur-mærke vola, der er kendt for sine kvalitetsprodukter.

Varmepumper

Har du overvejet at udskifte din nuværende opvarmningsform med en varmepumpe? Så kontakt KJ VVS. Hvis du f.eks. ønsker at udskifte oliefyret, står vi til rådighed med professionelt og kompetent VVS-arbejde.

Med en varmepumpe kan I ofte spare energi, hvis I opvarmer med olie eller el – og bor i et område uden fjernvarme eller naturgas. Vi sørger for at købe og installere varmepumpen, og vores pris på arbejdet indeholder naturligvis selve opstarten.

Vandinstallationer og varmeinstallationer

Arbejde med vandinstallationer og varmeinstallationer skal udføres af en autoriseret VVS-installatør. I den forbindelse er vi også behjælpelige – med alt inden for vand, varme og sanitet.

Vores VVS-service ved vandinstallationer omfatter bl.a.:

Vores VVS-service ved varmeinstallationer bl.a.:

Vi tilbyder VVS service i følgende byer:

Her kan du se listen med byer vi tilbyder VVS arbejde i. 

  • Galten
  • Aarhus
  • Låsby
  • Sabro
  • Harlev
  • Hammel
  • Skovby
  • Sorring
 
Er din by ikke på listen, er du velkommen til at kontakte os. Så vil vi undersøge mulighederne for at komme til din adresse. 
VVS-installatør i Galten og omegn

Kontakt os og hør mere om vores VVS-arbejde

Erfaren og pålidelig VVS-service i dit område! Ring til os på telefonnummeret 40 34 93 35 for at drøfte dine behov. Vi er din lokale VVS-installatør i Galten, Skovby, Låsby, Sabro, Harlev, Sorring og Hammel. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med dine VVS-udfordringer!