K.J. VVS logo

Om os

VVS Galten, Låsby, Harlev, Sabro og Hammel

Erfaren VVS-installatør

Leder du efter en erfaren og professionel VVS-installatør? KJ VVS er et fornuftigt valg som samarbejdspartner. Med over 25 års erfaring som selvstændig virksomhed, tilbyder vi VVS-tjenester til både private boligejere og virksomheder.

Uanset om I har brug for hjælp til almindelige VVS-opgaver eller større og mere komplekse projekter, er vi klar til at assistere. Vi har dedikeret os til at imødekomme jeres ønsker og forventninger til arbejdet, og derfor går vi aldrig på kompromis med materialer eller udstyr.

Din lokale VVS-mand

Kvalitet er vores øverste prioritet hos KJ VVS, og som din lokale VVS-installatør i områder som Galten, Skovby, Sabro, Låsby, Harlev, Sorring og Hammel, er vi dedikerede til at opretholde en høj standard. Vi lægger stor vægt på dialogen mellem vores kunder og vores virksomhed, da det er afgørende for at opnå et tilfredsstillende resultat for begge parter.

Vi er meget omhyggelige med vores arbejde og har øje for detaljerne. Vi anser en opgave for at være fuldført, når vi selv er tilfredse med resultatet, selv hvis det betyder at vi må bruge en ekstra time.

Vores motto er kvalitet frem for alt, og det er vores mål at levere en fremragende VVS-service, der opfylder dine forventninger.

Vores historie

Lige fra begyndelsen har KJ VVS været travlt beskæftiget. Virksomheden drives i dag af Kim Just Mikkelsen, som også grundlagde firmaet for over 25 år siden. Gennem årene har vi udvidet vores kompetencer og tilbyder nu ikke kun traditionelle VVS-tjenester, men fungerer også som underentreprenør på større projekter.

Vi har været involveret i opførelsen af mange store huse og industribygninger. Vi har et omfattende netværk af dygtige og veluddannede håndværkere, som vi kan trække på, når I har brug for hjælp til eksempelvis hovedentreprisen.

Kontakt os i dag

Uanset om I har en mindre VVS-opgave eller et større projekt, er vi klar til at imødekomme jeres behov. Vi har mere end 25 års erfaring inden for branchen og en dedikation til at levere kvalitetsarbejde.